Lyžování

 

Hotel Vera se nachází pouhých 5 minut autem od lyžařského areálu Klínovec, nebo 15 minut od lyžařského areálu Boží Dar-Neklid a pouhých 20 minut jízdy od Ski areálu Fichtelberg. Ski areál Klínovec je moderní sportovní areál, který nabízí více než 35 km tratí pro běžkaře, 10.1km sjezdových tratí, z nichž 80% je pokryto automatickým zasněžovacím systémem. Areál rovněž nabízí Superpipe U-rampu pro snowboardové nadšence; a svah s mírným sklonem pro začátečníky, kde se děti a začátečníci mohou naučit lyžovat. Areál nabízí 3 lyžařské školy, 2 půjčovny lyží, 3 ski servisni místa a bezplatné parkoviště s kapacitou až 500 vozů. Ski areál Boží Dar-Neklid je moderní lyžařský areál zaměřen především na rodiny s dětmi a nabízí více než 6 km sjezdových tratí. K dispozici jsou restaurace, lyžařská škola, půjčovna lyží a ski servisní místo. Ski areál Fichtelberg, který se nachází ve městě Oberwiesenthal (Německo) je moderní zařízení nabízející více než 15 km sjezdových tratí, 25km běžeckých tratí. Nabízí také lyžařskou školu, půjčovnu lyží, ski servisní místo a několik restaurací a stáneky s občerstvením. Během zimní sezóny Vam muzeme objednat dopravu tam a zpet ke všecm 3 lyžařským areálům pro naše ubytované hosty, tato doprava je zpoplatnĕna a je k dyspozici na vyžádání jeden den předem. Bližší informace ohlednĕ ceny za dopravu jsou k dispozici na naší recepci.

 

Cyklistika

 

Poloha Hotelu Vĕra v srdci Železných hor je ideálním místem pro milovníky cyklistiky. K dispozici je více než 20 km vyhrazených cyklostezek nacházejících se v 3 nedalekých lyžařských areálech, ale také mezi městem Jáchymov a Karlovymi Vary. Pokud dáváte přednost silniční cyklistice pak si můžete být jisti, že silnice v této oblasti jsou vhodné at už svým technickým stavem, nebo tím že nejsou zaplnĕné vozidly. Silnice kolem Jáchymova nabízeji prudké stoupání a dech berouci sjezdy. Pro cyklistické nadšence, kteří přijel do našeho hotelu na kole ze vzdálenosti více než 100 km poskytujeme speciální slevu ve výši 10% za ubytování. Pro uplatnĕní této slevy bude nutné doložit ujetou vzdálenost tak aby neznikly pochybnosti.

 

Tennis

 

Tenisove kurty v lazenskych domech jsou pristupne verejnosti dle podminek zverjnenych na web strankach prislusnych lazenskych domu, sportovištĕ je vzdáleno cca 700m od hotelu Vera.

 

Plavání

 

Plavecke bazeny Lazeni Jáchymov jsou pristupne verejnosti. Sportovištĕ je vzdáleno cca 700m od hotelu Vera.

 

Golf

 

V okolí Jáchymova je nĕkolik svĕtovĕ proslulých golfových hřišť. V případě potřeby jsme schopni objednat dopravu, Bližší informace jsou k dispozici na naší recepci. Více informací ohledne golfových hřišť v okolí Jáchymova mužete získat zde: www.karlovyvary.cz/en/highest-concentration-golf-czech-republic .